fridarisshall

Mitt liv i ord.

Hejhej

Publicerad 2009-03-23 16:09:56 i Allmänt

Hejhej alla! Har varit hemma från skolan idag har inte mått så bra.Men jag har hunnit se "På spaning med Bridget Jones"  och "Dirty Dancing" och "Bounse live". Nu ska jag skicka bilder till en tjej som ska göra min blogg!


P.S.Kolla in bloggen som min kompis har, skit bra!

xo
Frida

Living life

Publicerad 2009-03-16 17:20:44 i Allmänt

Tjo bloggläsare! Idag har jag varit i skolan som vanligt och jobbat på.Jag hade skit kul på bild timmen :D Sen gick jag hem och satt mig vid datorn. När jag hade suttit där typ kanske en kvart - tjugo minuter så kom mormor och morfar och av dom fick jag en jätte fin tröja!(dom har varit utomlands) Nu snart ska jag göra läxan, tråkigt. Ha det så bra!

xo
Frida

Halo

Publicerad 2009-03-14 13:05:30 i Allmänt

I can make love feel just like heaven (oh)
I can be a little devil in bed and (oh)
Even clean and cook your breakfast
But I'm not perfect, I
I can take off when need your time (oh)
I can cheer lead you for on the sideline (oh)
Whisper in your ear so divine
But I'm not perfect, I

Hej alla! Det där var första versen av Pussycat Dolls låt halo. Sitter och sjunger den just nu.Nu före lunch har mamma och pappa förskökt få mig att hitta ett par tapeter.Dom vill att jag ska byta rum men jag säger....NEJ! Jag har precis börjat gilla rummet som dom tvingade mig att byta till så om kanske 3 år kan jag byta rum men inte nu!! Jag trivs i mitt rum nu. Och mamma och pappa om ni läser det hr så lovar jag att städa mitt rum oftare om jag får ha kvar det. :DHa det så bra alla!

xo
Frida

Disco?JAAA!

Publicerad 2009-03-13 18:36:44 i Allmänt

Hej alla glada! Nu sitter jag här...igen.Om en halv timme är klockan 19.00.Då öppnas portarna till... USLAND DISCO!!!Äntligen det var ett tag edan det va dosco så nu ska jag gå och ha kul.Jag ska gå med mina två bästa kompisar.För en av dom r de första gången hon ska dit så hela dagen har hon sagt: tänk o nån mobbar mig?!.Om du läser det här så ska jag säga en sak...Ingen kommer mobba dig!Alla är jätte snälla där och så länge du är med oss ska inget hända dig!
Oj nu måste jag ta på mig nått fint eller orkar jag?? Bloggar imorrn!


xo
Frida

Disco

Hello my dear

Publicerad 2009-03-12 15:18:58 i Allmänt

Hej alla!Idag har jag varit på skolan.När klockan var 11 gick vi och åt lunch.Sedan fick vi gå och jobba hos en annan klass för att våran fröken var på DM med några från klassen.Sedan efter skolan så mötte jag mamma vid banken och jag fick mitt id-kort.Och nu väntar jag på att min pajs ska bli klar så jag får äta den. :D

xo
Frida

Im back

Publicerad 2009-03-11 19:30:05 i Allmänt

Hej igen. nu är jag tillbaks från kören.Det var kul som vanligt.Vi sjöng igenom några av låtarna som vi ska uppträda med om ett tag.

Här kommer lite bilder från när jag och några kompisar va på stan.

Greta,Hanna,Linnea,Jag
(från vänster uppe, Greta,Hanna,Linnea, och jag.)

Puss
Jag och Linnea provar rosa scarfar på bikbok.

Hanna hoppar
Hanna hoppar. :D
Jag poserar
Jag poserar :D

Så det va alla bilder för idag!

xo
Frida

The City

Publicerad 2009-03-11 17:40:33 i Allmänt

Hej förlåt att jag inte skrev igår efter Origo. Jag hade iallafall jätte kul.Och idag var det skola som vanligt.Det hände inget specielt där.Men efter skolan så åkte jag till stan med några kompisar.Vi hade jätte kul.Vi provade kläder och skor, och fikade.Jag hittade en jätte söt klänning som vi prova.Jag funderar på om jag ska köpa den eller inte.Aja nu ska jag på kör skriver lite senare tror jag.
Ha det så bra!


xo
FridaP.S.Vi bakade aldrig semlor på origo igår vi kokade korv i stället.

Rubrik

Publicerad 2009-03-10 16:24:48 i Allmänt

Hej alla glada!(och alla som kansk är mindre glada) Idag vare skola igen som vanligt.Nu är jag snart klar med den hemliga saken på sy slöjden jag måste bara sy en liten till detalj.Men jag hade inte lika roligt på gympan.Som några av er redan kanske vet å har jag ju gjort illa min hand.(skrev om det i förra inlägget)Och idag så hade vi "hinderbana" på gympan och jag hade sån otur att jag snubblade på tjockmattan oc landade på handen.Klumpiga jag.Det kanske inte låter som det gjorde ont eftersom jag landade på en tjockmatta, men det gjorde det. Sån tur va så skulle vi ta en drick pause precis då så jag kunde vila lite sedan körde jag igen.Så det vart inte farligare en det är.Men nu är ju skolan slut och jag sitter och chattar och lyssnar på "Trainwreck". Nu vill jag bara att det ska bli helg för då ska jag dansa och en tjej ska kanske göra min blogg design för den bara försvann. :-0 Knasigt. Jaja ikväll ska jag med mina kompisar på en grej som heter Origo.Och idag ska vi baka semlor. Mums. Hoppas alla har det bra!

xo
Frida


P.S.Bloggar senare.

If you can live for ever, what do you live for?

Publicerad 2009-03-09 19:45:28 i Allmänt

Hej igen!
Tänkte att jag kunde skriva lite medans jag väntar på att det ska bli nått på tv.före sportlovet så sjöng jag på min kusins dop.Hon var jätte glad och pigg.Jag fick mycket beröm för att ja sjöng så fint. ( själv vet jag inte om jag håller med)Tillbaka till nutid då. Imorgon är det skola som vanligt och då har vi ämnen som gympa, slöjd, matte och svenska.(vi har säkert nått mer so jag inte kommer ihåg) Jag får se hur mycket jag kan göra på gympan eftersom jag har gjort illa handen.Och på slöjden kna jga inte säga vad jag gör eftersom det är en present till en viss person som jag  vet läser min blogg. ;D Men än så länge är jag nöjd med det jag gör men det är inte färdigt.Och i svenskan har vi fått världens tråkigaste uppgift vi ska läsen en bok och sedan göra en recention om den.Att läsa en bok är ju kul men inte att sedan skriva om den! Varför kan man inte få roliga uppgifter i skolan. Vem var det så kom på att nästan allt i skolan måste vara tråkigt att jobba med?! Aja nog om det. Som ni kanske har sett så har jag en liten fråga som rubrik ni får gärna svara på den och om jag har en fråga där igen så svara på den. :- ) Nu om 20 minuter så börjar 90210 det är hur bra som helst.Det är den nya verisonen av Beverly Hills som gick förut.(har inte sett dt bara nya)Så alla som gillar Gossip Girl, Despret housewifse, (vet ej hur man stavar det)eller Grey's Anatomy (utan själva sjukhus saken) eller liknande borde titta på det. :D Ha det bra alla!

xo
Frida
90210
90210 kl.20.00 Måndagar på tv400

OOPS!

Publicerad 2009-03-09 17:47:58 i Allmänt

Hej bloggläsare!
Jag vet att det var länge sedan jag skrev.Jag har varit jätte dålig på att komma ihåg att skriva så nu ska jag försöka skriva mer.Jag lovar.Idag så var det ju slut på sportlovet och skolan började igen.Allt va som vanligt vi jobbade bytte platser i klassrummet mm.Det va kul att träffa alla kompisar som jag inte har träffat på hela lovet eftersom jag har varit i fjällen.Men när jag var i fjällen så hade jag jätte kul.Mina kusiner var där och jag åkte skidor och snowboard med dom.Och min Kusins kompis var där hon var snäll och rolig att åka med. ;- ) Men jag hade inte precis tur då jag åkte sowboard.Jag skulle hoppa och landningen hade som en kant och där ramlade jag och slog mig.Jag har typ stukat handen men inget mer.Det kanske inte låter så farligt men det gjorde ont. :(  Jag hoppas alla hade ett bättre sportlov än mig!

 xo
Frida

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela