fridarisshall

Mitt liv i ord.

Sång i kyrkan

Publicerad 2009-11-29 17:18:36 i Allmänt

Hej igen, jag glömde att skriva en sak :D Jag sjung i kyrkan idag med kören jag gick i förut. Vi samlades för att våra körledare skulle sluta så vi skulle sjunga för dom. Dom visste inget så att det vart en överraskning för dom. Vi sjöng en psalm som heter Må din väg. Ida & Amanda grät, jag grät nästan flera andra i kyrkan grät. Jag kommer sakana våra gamla körledare men efter jul blir det en ny :)

New Moon med göööörlsen 8DD <3 nr 2

Publicerad 2009-11-29 17:11:43 i Allmänt

Hajjhajj 8DD <3 Igår var jag ju på New moon igen xD Den va lika bra den här gången, jag grät, jag skrattade, jag dog, jag vart Team Edward (Anna lyckades övertala mig, jag var tiigare Team Switzerland) och jag vill se den igen xD <3333 Idag har jag köpt julklappar med min lillebrorsa, jag köpte till mamma, pappa och storebrorsan :D Jag kan tyvär inte säga vad jag har köpt för jag vet att mamma läser min blogg xD Nån annan dag får jag åka och köpa åt min lillebrorsa eftersom jag inte kunde köpa till han idag. I morrn blir det skola igen. Men nu ska jag prata med Anna och Emelie :D Bloggar imorgon :D

Kram
Frida

New Moon med göööörlsen 8DD <3

Publicerad 2009-11-28 12:16:10 i Allmänt(checka dubbelhakan på rubriken! 8DD )

Hallelåjah, hur mås det?! Själv mår jag bara bra :D Ikväll blir det New Moon med Anna, Emelie, Hanna & Linnea, igen <3 Just nu lyssnar jag på musik och väntar på att Emelie ska smsa, jag ska kanske med henne till birsta :D Hon ska köpa hårfärg och jag följer med och hjälper henne att välja. När man pratar om trollen, fick precis sms av henne, men jag bloggar lite senare, bajjbajj :D <3

Kram
Frida

Måndag

Publicerad 2009-11-23 17:05:30 i Allmänt

Vill ni veta en sak? Jag är himla dåligpå att blogga just nu. Men jag ska bli bättre jag lovar(?). Jag har inte gjort så mkt idag så det blir inget mer att läsa för er just nu.

Kram
Frida

OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!

Publicerad 2009-11-20 18:14:36 i Allmänt

JAG HAR SETT NEW MOON! <333333 Den va så j*vla bra!!! När jag och Emelie gick in i biosalongen så vart vi ganska förvånade, för typ dom flesta där inne va killar! Jag ba: Shit va många killar det va här inne. xD Jag ska inte säga nått mer bara att The Wolfpack var utan tröjor hela filmen vilket var himla bra, och Robert och Taylor va skit snygga xD Nu ska jag inte avslöja nått mer.

Kram
En himla glad Frida <3

Jag? 92:a?!

Publicerad 2009-11-16 17:23:08 i Allmänt

Tjäänare! hur mås det? Idag var jag bara i skolan till klockan 12, sen åkte jag till sjukhuset i Härnösand för att jag hade fått en kallelse till en ortoped(stavning?) där. Medans han kollade på mitt knä så frågade han vilken klass jag gick i, han trodde jag gick i andra ring(!), men då sa jag att jag bara gick i sjuan. Han ba: jaha, jag trodde du va 92:a, jag ba: hihi -smile- Sen så åkte jag och fikade med mormor som skjutsade dit mig, hon tyckte att jag skulle kalla min storebror för lillebror nu xD Men nu orkar jag inte blogga mer, jo lite ska bara säga JORDEN KOMMER ATT GÅ UNDER 2012!!!


Kram
Frida4 DAGAR KVAR!<3 MEN JAG FÅR INTE GÅ :'(

frida är bäst på att komma på rubriker *NOT*!

Publicerad 2009-11-09 12:40:05 i Skolan


New Moon, im comeing to get you! <3

Hajjhajj, sitter i skolan och nördar. Har matte 10 i. Är här i "nördhörnan" med Emelie, Izza och Nova <3 Nu kom jag på att jag vet inte vart min mobil och iPod är så jag måste nog leta efter den snart :/ usch usch, när jag kommer hem så ska jag nog fixa lite B&J, mumma 8D <3 (snor annas ord, förlåt anna) Ska sluta nu, hejså <3

Kram
Frida

MEN VA F*N!

Publicerad 2009-11-05 19:10:09 i Allmänt

New Moon är bara 15 dagar ifrån mig. Nu har man gått och räknat ner från när det var 286(!) dagar kvar, men nu får jag inte äns gå! Asså jag och Emelie, Anna och Irma hade tänkt att gå på stan och kolla på kläder och äta och sen se filmen. Men nejnej, nu måste dom ha 15 års gräns. Jag fattar inte hur dom kan göra så? Jag sår vad om att den inte är läskigare än Harry Potter och den är från 11!  Gud va jag blir sur! Fatta hur länge jag har väntat på det här! Just nu är jag skit sur på SF och bara väntar på att dom ska få så många klagomål att dom ändrar åldersgränsen! Förlåt för ett "klago-inlägg" men jag är så sur!

Kram
Frida

Äntligen november!

Publicerad 2009-11-01 11:52:58 i Allmänt

Shoo, hur mår alla glada? Själv mår jag bra. Äntligen är det november, nu är det bara 19 dagar kvar tills New Moon har premiär :) Jag och min kompis Emelie har räknat ner ända sen det va 218 dagar kvar xD Jag ska nog gå på premiären med Emelie, Anna och Irma, vi ska först gå på stan sen ska vi se på filmen. Det dåliga är att nu är höstlovet slut och skolan börjar igen. Men det blir ju kul att träffa dom man inte har träffat på lovet :) Jag har varit ute nu och tagit lite bilder dom kommer lite senar men ha det bra tills dess :)

Kram
Frida

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela