fridarisshall

Mitt liv i ord.

Dag 11

Publicerad 2010-12-28 11:28:07 i Allmänt

Dag 11 – Dina syskon
Jag har två syskon, två brorsor. Jag har en äldre bror som heter Anton, han är två år äldre än mig och en riktig datanörd! Sen har jag en lillebror om heter Axel, han är två år yngre än mig och är galen i call of duty black ops och cyklar. Även om domkan vara väldigt irriterande (mest Axel) så är jag gald att jag har dom, det skulle vara väldigt tomt utan dom!


inte världens bästa bild men det är den nyaste jag har på oss alla tre

25 December 2010

Publicerad 2010-12-25 20:52:01 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

Som jag lovade så skulle jag blogga idag. Jag fick jätte många fina julklappar igår. En mobil, kläder, presentkort, ringar, nagellack, mascara och böcker. Och julspelet gick bra, fick godis som tack för att jag var med också :) Julafton var jätte mysig och vi gjorde samma saker som förra året, och året innan det, och året innan det, och året innan det, ja ni fattar vi gör samma saker varje år :)

Dag 09 – Din tro
Jag tror att allt händer av en anledning. Jag vet inte om jag tror på nått mer.

GOD JUL

Publicerad 2010-12-24 09:38:04 i Allmänt


Bild från google.se redigerad av mig :)God jul allihopa! Snart ska jag till kyrkan och vara med i kulspelet. Jag är jätte nervös men jag hoppas att det går bra ändå! Tänkte bara säga att jag hoppas att alla får en fin julafton och många fina preenter. Jag bloggar nog inget mer idag men kanske imorgon :)

Dag 08 - Ett ögonblick

Vet inte vad jag ska skriva. Det finns ju så många ögonblick att välja mellan!

Tjugoandra december tvåtusentio

Publicerad 2010-12-22 11:41:07 i Allmänt

Det här med att följa en lista och blogga varje dag va nog inte till stor hjälp för mig men men jag fortsätter ändå! Iaf i måndags hade jag en ursäkt till att inte blogga. Jag va på skolan i ungefär 12 timmar och hade en galet kul julavslutning. Jag ska se om det är nån som kan skicka mig lite bilder sen ;) Och igår va mina småkusiner här. Jag och Tuva satt mest och myste med barbie spel på datorn :)Dag 07 – Din bästa vän

Jaha, nu kom den dagen då jag inte skrev nå mycket alls. Jag har nämnligen ingen bästa vän. Men det är inget jag sörjer över. Jag har ju andra fina vänner och just nu klarar jag mig bra med dom! :D

Hoppsan hejsan!

Publicerad 2010-12-19 17:19:33 i Allmänt


bild från google.se redigerad av mig.


Det där att jag skulle bli klar till nyår höll inte så länge. Men jag har gjort så mycket annat att jag har inte orkart! Men jag tänkte att jag skulle skria lite nu! Idag har jag varit med Anna på birsta! Vi tittade lite på några idol människor som va där och så köpte jag julklappar. Så nu är alla julklappar inköpta!

Dag 06 – Din dag
Ja som sagt så har jag varit på birsta med Anna. Vi va där från klockan 11 till klockan fyra. Så jag har inte hunnit gjort nått annat :)

Min syn på kärlek

Publicerad 2010-12-06 16:54:10 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

Det vart inget bloggande igår men jag tänkte att jag tar dag 5 idag istället för då blir jag klar till nyår.

Dag 05 – Din syn på kärlek

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Det finns ju flera sorters kärlek. Kärlek till sin familj, kärlek till sina kompisar eller kärlek tex till ens pojk- flikckvänn. Men iaf när vi va yngre så va kärlek att hålla nån i handen eller pussa nån på kinden. Sen när vi bästade ettan/tvåan så va kärlek inget man tänkte på och det va kanske till och med lite pinsamt.  Men sen när vi började sexan/sjuan så fick kärlek en större betydelse och blev nått vi tänkte på lite mer och ibland nånting tungt och jobbigt. Men på samma gång nånting vackert och härligt. Jag vet inte vad jag ska skriva och har svårt att få ner mina tankar till ord, men lite kort så nr vi blev större så vart kärleken också det.

Dag 04

Publicerad 2010-12-04 19:55:00 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

Dag 04 – Vad du åt idag
Till frukost åt jag en macka.

Till lunch åt jag pizza.

Till middag åt jag kyckling och stripps.

Sen för en liten stund sen åt jag några skumma tomtar :)


Förutom att äta idag så har jag och mamma varit på birsta och fixat lite julklappar. Annars har jag bara suttit och slappat hela dan! Super skönt ;)

Ett litet låt tips: Florence + The Machine - Dog days are over
P.S länken är till spotify

 

Polen!

Publicerad 2010-12-03 21:43:50 i Allmänt

Wiiihe! Jag och resten av klassen + 9orna ska åka till Polen! Vi ska till auschwitz och fd koncetrationsläger. Resan blir efter sportlovet. Och för att vi ska få åka så måste vi ju samla in pengar. Så vi ska sälja honung och andra goda saker. Det ska bli hur kul som helst :)

Dag 03 – Dina föräldrar
Som dom flesta andra så älskar jag mina föräldrar, även om jag inte alltid får som jag vill. Min mamma är en riktigt envis människa som jag verkligen ser upp till, hon är en riktig kämpe och ger verkligen aldrig upp. Det är nått som jag verkligen hoppas att jag har ärft av henne. Min pappa är en väldigt lugn person som är väldigt bra att ha runt sig och är också en väldigt bra förebild. Han är helt enkelt en super mysig person som enligt mig är väldigt svår att inte tycka om. Jag tycker det är svårt att skriva nått om mina föräldrar. Jag skulle ju kunna skriva att jag älskar dom hur mycket som helst och att dom är världens bästa föräldrar men det säger ju alla? Så hur ska man då skriva så att ens föräldrar förstår hur mycket man älskar dom fast båda dom där sakerna stämmer in väldigt väldigt bra? Det finns bokstavligen inga ord för att beskriva vad mina föräldrar betyder för mig. Det finns ingen jag någonsin kommer älska mer än dom. Min familj. 


Bild från mamma ocg pappas bröllop. Tagen från mammas blogg
som ni hittar hääär!

Min första kärlek

Publicerad 2010-12-02 21:08:19 i Allmänt


Bild tagen av mig :)

Dag 02 – Din första kärlek
Detta blev en väldigt svår sak att skriva om eftersom att jag inte brukar skriva om "personliga" saker på min blogg men jag ska försöka ;) det var en kille som jag va tillsammans med på vårterminen i sjuan. Det här är lite pinsamt men jag kommer faktiskt inte ihåg hur det blev så, men jag tyckte iaf väldigt mycket om honom. När jag tänker på han nu så tycker jag bara att han är en väldigt bra kompis och jag hoppas det stannar så. Vi va tillsammans i ungefär en månad. Jag vet inte vad jag ska skriva, så om ni har några frågor så är det bara att kommentera. men det är inte säkert att jag svarar på alla frågor :)

 

 

 

 

 

 

Dag 01

Publicerad 2010-12-01 17:22:53 i Allmänt

Dag 01 –  Presentera dig själv
Ja som ni redan vet så heter jag Frida är 14 år och bor på en liten ö utanför Sundsvall. Jag bor med min mamma, pappa, storebror, lillebror och vår sköldpadda Bodil.(+ två guldfiskar) Jag älskar att dansa och är lite smått beroende av det. Men den här terminen blev det inga lektioner eftersom att jag har så mycket läxor. Jag tycker också väldigt mycket om att sjunga men har inte så mycket tid över till det. Jag går på en liten och ganska nystartad skola en bit bort från där jag bor. Jag går nu i 8an och har en väldigt liten men mysig klass. Vi jobbar mycket med 9orna men det tror jag ingen har nått emot. Jag är nog inte med nån speciell person så jätte mycket på skolan. Jag hoppar runt lite och är med dom jag känner för. Jag är väldigt dålig på att presentera mig som ni kanske märker men jag har inget speciellt att berätta om mig själv. Så tack och hej leverpastej!

Var ledig idag men hade en ganska tråkig dag ändå. Jag va ned med emelie på vibacke en stund och hälsade på några gammla kompisar och tittade på innebandy dm. Sen  gick jag hem och satt och slöa och klockan 4 var jag och träade in några låtar med en liten kör. En gammal kompis som heter sanna va också där ;) vad vi tränade på är ännu en hemlis!

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela