fridarisshall

Mitt liv i ord.

ett stort grattis...

Publicerad 2011-02-26 21:18:08 i Allmänt

... till min mamma och min pappa som båda har varit otroligt duktiga och åkt vasaloppet, eller iaf tjejvasan och kortvasan! Jag tycker dom har varit otroligt duktiga som orkade slutföra det!  Grattis och grattis igen!


Vill ha!

Publicerad 2011-02-25 17:26:36 i Allmänt

Vart en oförberädd  lång bloggpaus! iaf jag vill ha den här supersöta klänningen från H&M

God morgon

Publicerad 2011-02-05 10:22:42 i Allmänt


bild från 2008 tagen av mig!

God morgon! Just nu vill jag stanna i sängen ett tag till för idag ska det städas städas städas!! Sen ska jag handla massa onyttiga saker tills ikväll. Ostbollar, chips, godis och dricka!

HAPPY BIRTHDAY... almost!

Publicerad 2011-02-04 18:56:16 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt


tänkte bara nämna att jag har INTE färgat håret rött! (men mamma nu ser du att det är fint så jag hoppas att det är min hårfärg snart!)

Hehe, fin rubrik? jag visste inte vad jag skulle skriva. Men den är nästan sann iaf. Jag fyller nämligen 15 på söndag! Så jag tänkte bara varna för ännu sämre uppdatering. Jag kanske bloggar imorgon efter att några tjejer har varit här och käkat och tittat på film. Jag ska försöka ta så många bilder jag kan. Och på söndag kommer nästan hela tjocka släkten hit. Så då kommer bloggen stå tom! Så ha en trevlig helg allihopa!

Trötter!

Publicerad 2011-02-03 17:58:53 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt


JAG VILL HA GODIS! bara om nån undra så vet ni det nu!

Idag på skolan har vi kört snörugby! Jag lovar att jag va bäst! Fast jag blev tacklad av Jonte och har blåmärken överallt men men jag är bäst ändå! Iaf sen kom min fina lilla mormor och hämtade mig och följde med mig på vårdcentralen. Jag va så duktig och lyckades ta blodprov utan att grina som jag gjorde sist, fast då tog jag en spruta men det är nästan samma sak. Sen efter en stund gick jag och mötte Anna på vibacke. Vi gick till konfirmationen och tjockade i oss lite varm oboy och mackor! Sen fick vi den otroligt roliga uppgiften att jobba i grupp! Min grupp fick fram dom bästa svaren iaf! Nu ska lilla trötta Frida göra nånting vettigt!

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela