fridarisshall

Mitt liv i ord.

Im just a kid, and maybe i'll grow out of it?

Publicerad 2011-03-24 21:04:31 i Allmänt

Hallå hejsan! Idag hade vi friluftsdag så hela skolan var i Sidsjön. Jag tror jag stog i kö till liften mer än jag åkte i backen! Men det var kul i alla fall. Sen när jag kom hem så kollade jag lite på TV sen åkte jag och kollade jag på min brorsas redovisning på Kulturmagasinet. Han va jätteduktig! Nu sitter jag och lyssnar på Bo Burnham. Hur rolig som helst och tycker att ni ska lyssna på han!

What i've done

Publicerad 2011-03-21 18:30:54 i MusikFick just veta att Linkin Park spelar i Globen den 14:de juni! Så allt jag kommer säga från idag till mina föräldrar är

"hej mamma/pappa vad fin du är idag, ska jag städa hela huset? Jag kan göra det åt dig om du kör ner mig till sthlm den 14 juni :DDDDDD "

What i've done - Linkin Park
From the inside - Linkin Park
Pushing me away - Linkin Park
Crawling - Linkin Park
Burning in the skies - Linkin Park
The messenger - Linkin Park

Born this way

Publicerad 2011-03-19 15:30:06 i Allmänt

Hejsan! Som ni kanske märkte så tog jag en bloggpaus, eller egentligen tog jag en datorpaus. Jag har så mycket viktigare saker för mig just nu som läxor, skolan och mer läxor. men nu är jag tillbaka. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och oroar mig för måndagen, jag har nämligen glömt att fråga om vad vi har för matteläxa eftersom att jag inte mådde så bra i måndags så jag känner att jag börja halka efter lite. Men om jag har tur så han dom andra inte göra speciellt mycket på lektionen. Jag hade inte så mycket att skriva men jag ska försöka blogga lite oftare eftersom att det är några som tydligen fortfarande läser min blogg :)
Born this way - Ulrik Munther
When the stars go blue - Taylor Hilton & Bethany Joy Lenz
SING - My Chemical Romance
Dog days are over - Florence + The Machine

God morgon!

Publicerad 2011-03-07 06:53:37 i Allmänt


Bild från weheartit

När jag äntligen har sportlov så är jag uppe jättetidigt! Det är värt de i alla fall. Idag och imorrn ska jag gå sportlovskurser på trafikskolan. Sen kan jag äntligen sova som en normal människa!

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela