fridarisshall

Mitt liv i ord.

I feel pretty / unpretty

Publicerad 2011-10-28 23:43:50 i Allmänt

Såhär fina va jag och Julia när vi tog en promenad runt dagiset!

Hallå hejsan! Just nu sitter jag i sängen med Julia och lyssnar på Glee låtar! Vi gav upp att titta på film för att vi kom hela tiden på något att prata om så vi hängde inte riktigt med i handlingen. Nu ska vi mysa resten av kvällen och sjunga med i underbara Glee låtar! Igår så va 18 personer från klassen och övernattade på skolan. Det va fett kul och vi fick många goa skratt! Längtar tills nästa gång vi kan göra det, men då ska jag satsa på att sova mer än två timmar!

I feel pretty / unpretty - Glee cast
Marry you - Glee cast
On my own - Glee cast
Thriller/ Heads will roll - Glee cast

9 Crimes

Publicerad 2011-10-27 15:38:54 i Allmänt


samma fina bild igen!....

Tjoolahopp! Sitter här och glor på One Tree Hill, men snart ska jag gå och köpa gottis saker på ica eftersom att vi ska sova på skolan inatt ;) Tänk att våran klass är så barnsliga, men vi får passa oss eftersom att det "spökar" där! Men innan det ska jag hinna göra massa små saker så det är bäst att jag rör på fläsket!

9 Crimes - Damien Rice

Äppelknyckarjazz

Publicerad 2011-10-24 16:57:03 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigtTjenamors! Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem med mat, medans jag gör det tänkte jag skriva va jag har gjort sen sist jag skrev. Under skoldagarna vart det mest plugg och tv men i fredags så sov jag hos Julia och på lördan så drog vi oss hem till mig och sov där ist. Vi kikade på film, tjockade ostbollar och va väldigt trötta! Eftersom att jag inte har nått vettigt att skriva så pluggar jag till fysikpovet imorrn så att jag hinner lära mig det mesta innan jag ska dansa!

Äppelknyckarjazz - Moveits!
2 Dollar på fickan - Moveits!
Ta på dig dansskorna - Moveits!

Movie

Publicerad 2011-10-15 20:55:56 i AllmäntHejsan! Just nu sitter jag och tittar på Pirates of the caribbean med mamma och pappa. Igår va jag och slingade och klippte håret, färgen syns lite halvt på bilderna men kan ta en bättre sen. Efter det så kom Julia hem till mig och sov över. Vi hade massor med kul och tittade på mysiga filmer. Idag har jag och Julia bara tagit det lugnt, och nu sitter jag här!

Jag och Julia igår kväll!

det blev många fina bilder...

söta julia!
Hide and seek - Tom Jones
Shelter - Birdy
Asleep - Emily Browning

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela