fridarisshall

Mitt liv i ord.

09.41

Publicerad 2011-09-30 09:40:15 i Skolan

Hellu! Idag efter skolan drar jag till Åre, om jag inte kan stanna hemma med Emelie. Just nu sitter jag på skolan med typ halva klasssen vardagsrummet. Myyysigt. Aja nu ska vi väl göra nått vettigt!

School

Publicerad 2011-09-29 11:24:07 i Skolan

Tjenamors! Som ni nog listat ut så befinner jag mig på skolan med Emelie. Vi har precis kommit på världens coolaste ide till våran engelska redovisning!

Gymnasiet?

Publicerad 2011-09-27 16:41:37 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

Bild tagen av mig i början av hösten 2010.

Nu är jag verkligen jättedålig på att blogga. Men sen sist jag bloggade så har syon(?) i små grupper och pratade om vad vi har funderat på att söka för gynasium. Jag va ganska säker på vad jag ville söka men nu har hon gjort mig väldigt osäker! Just nu tittar jag på Project runway och ska inte röra mig ur soffan på resten av dan!


17 SEPTEMBER

Publicerad 2011-09-17 17:45:28 i Allmänt


bild från weheartit.com

Hejsan! Idag har jag mest latat mig hemma, men jag va ute en sväng med pappa och handlade på förmiddan. Men nu sitter jag här framför tvn och tittar på sommarspelen. Snart ska jag nog röra mig mot mitt rum och göra lite läxa eftersom att jag inte har nått bättre för mig. Ha det så bra!

Over the rainbow - Eva Cassidy

Im back!

Publicerad 2011-09-15 17:40:57 i AllmäntNån dag när jag kan tatuera mig så skulle jag gärna sätta en liten drömfrångare på min underarm. Men jag får nog vänta länge på det!

Nu är jag tillbaka! Tog en oväntat bloggpaus, har varit sjuk och haft mycket att göra i skolan. Men nu är jag här igen! Idag ska jag min första danslektion på länge, äntligen! Men jag ska inte dansa för att jag är fortfarande inte helst frisk. Men jag vill inte missa mer nu. Plus att jag har ingen lust att sitta hemma och göra läxa. Men nu ska jag dega lite framför tv:n och titta på Scrubs!

En bild på mig+10 fakta om mig

Publicerad 2011-09-03 14:16:06 i Allmänt

Hallå hejsan! Har inte riktigt tid att blogga så mycket när skolan och balletten har börjat igen! Men här kommer dag nummer 11!
Dag 11- En bild på mig+10 fakta om mig


1. Jag är 15 år.
2. Jag älskar att dansa, speciellt ballett.
3. Dom flesta av mina favorit band spelar rock, rock-pop och grunge men jag älskar att lyssna på indie-pop, ballader och svenska artister! Några av dom kan vara Tommy Körberg, Helen Sjöholm och Sofia Karlsson.
4. Jag är extremt rädd för ormar. Spelar ingen roll om det är en liten orm på sidan av vägen eller om det är en gigantisk orm bakom glas, som på skansen. Jag tycker det är jättejobbigt att vara runt ormar.
5. Jag älskar mina bröder även om vi inte alltid kommer bra överens.
6. Jag älskar att lyssna på när min mamma sjunger och spela piano, hon är en stor anledning till varför jag älskar att sjunga.
7. Jag tycker om gamla bilar som volkswagen bubblor, raggarbilar och t-ford.
8. Jag älskar färgen vitt, och det märker nog många som känner mig eftersom att jag väldigt ofta har på mig vita tröjor men har gärna färgade örhängen och armband till.
9. Jag började blogga när jag var 12 år men då var min blogg inte speciellt intressant.
10. Jag älskar att läsa böcker om häxor, vampyrer, trollkaralar och andra "myter" och fantasifigurer. Men jag tycker också om böcker som handlar om kärlek och svek.

Så det var tio sanningar om mig! Ha en trevlig lördag!

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela