fridarisshall

Mitt liv i ord.

Nu är jag hemma.

Publicerad 2008-03-29 17:28:02 i Allmänt

Hej alla bloggare!Nu är jag hemma.Jag har haft det jätte bra i fjällen.Jag åkte inte så mycket skidor var mest inne och läste.Alla som inte har någon bok att läsa, läs sagan om isfolket jag läser den är på femte boken av 47.Snart skola igen det betyder läxer.Varför ska man ha läxor.Man har ju slutat för dagen och vill göra något kul jobba ska man göra i skolan.Vad ska man göra nu då?Hmm kanske göra muffins.

Fjällen here i come.

Publicerad 2008-03-22 11:22:01 i Allmänt

Snart åker jag och mamma(njutavlivet) mormor & morfar till fjällen.Jag ville stanna hemma men det ficka jag inte.Jag tror jag aldrig har firat påsk hemma men det är ju fint i fjällen nu.Igår fick jag och mamma jätte god mat hemma hos mormor & morfar.Och mamma och jag bjöd på lite fruktsallad med apelsin vindruvor & banan.Men mormor hade lite hallon så vi hade i lite av det och det vart jätte gott.

Jippo...

Publicerad 2008-03-20 17:20:36 i

Jippo nu är det påsk och det betyder...INGEN SKOLA! =)Nu kan jag göra vad jag vill.Jag kan sova, leka, läsa, rita.Det här är alla barns favorit dag i mars tror jag.Om man inte räknar med dom som fyller år.   :- )Tackar!

Publicerad 2008-03-19 15:59:12 i Allmänt

Tack till min fina lilla mamma.(Njutavlivet)För att du hjälpte mig att göra en blogg åt mig.Nu ska jag skriva & göra allt jag inte fick.Näe bara skoja.Hihih.    :- )

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela