fridarisshall

Mitt liv i ord.

Lov :D

Publicerad 2009-12-22 12:25:31 i

Hallelåjah :D Nu är det äntligen lov!! Idag ska jag inte göra så mkt, bara slappa :) Nån dag nu på lovet så ka jag nog träffa Anna och Emelie :) Vakande klockan 10 idag. Skönt att få sova så länge! Igår va jag på skolan till klockan 7!! Det va kul :) Vi fick äta julgröt och rockakademin spelade några låtar och dramakademin spelade upp en pjäs :) Vi som hade Redesign hade en liten utställning. Det kommer kanske bilder på det jag har gjort sen :) Jag bytte julklappar med Emelie igår, hon fick en marabou mjölchoklad och tre klubbar av mig. Jag fick en skål med plock godis. Mumma xD Två dagar kvar tills jul nu :) Jag hoppas jag får nå roliga saker :) Kanske pengar?? Så jag kan köpa hårförlängning. Om mamma läser det här nu så tänker hon säkert aldrig i livet xD Menmen,det är mina pengar xD Nu ska jag hitta på nått kul att göra.

Kram
Frida

Skolan

Publicerad 2009-12-21 10:09:12 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

Hejsan alla :) Sitter på skolan med Amanda. Vi måste vara här tills klockan 7 ikväll -.-'' Men vi får ledigt tidigare än andra skolor :) Vi ska typ pyssla och äta gröt, och akademierna ska göra olika saker :) Jag hoppas det blir kul.

Kram

Frida

Applåder till mig! :)

Publicerad 2009-12-16 18:37:57 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

... för jag bloggar och är riktigt dålig på att göra det nu. Vill ni veta varför, för ni kommenterar inte :o Det blir inte lika roligt när ni inte kommenterar. Men men, idag har jag varit i skolan. Det var tråkigt som vanligt. jag saknar vibacke :( Aja, nu ska jag göra nått roligt. Bajjbajj :D


Kram
Frida

Hejsan-hoppsan :)

Publicerad 2009-12-14 18:12:50 i Allmänt

Hejj :) Förlåt att jag inte har bloggat så mycket :) Men nu ska jag berätta vad jag har haft för mig :)

Lördag: Först var jag hos optikern och provade linser. Sen åkte jag och var med på Danceworlds danshow, jag dansade två gånger. En gång klockan 12.30 sen kl 17.00 :)

Söndag: Dansshow igen, sen var jag hemma och slöade lite och åt hos mormor och morfar :)

Måndag: Har varit i skolan. Fick vänta på bussen från 7.45 till 9.00, usch säger jag bara, missade halva franskan.

Det var allt jag hade att skriva :)

Kram
Frida

Frida är världsbäst på att komma på rubriker! (NOT!)

Publicerad 2009-12-07 16:55:59 i Skolan

Hejjhejj alla :D <3 Idag har jag varit i skolan, när vi skulle hem så kom bussen en halvtimme försent. Nu sitter jag här och lyssnar på To roam och har väldigt tråkigt, ska nog göra lite läxa sen. Imorrn blir det innebandy DM, jag ska vara med och spela, håll tummarna :D Jag och två kompisar hade tänkt att vi skulle sova hos en av dom för att hennes mamma jobbar där innebandy DM:et ska vara så vi kan åka med henne ut dit, men tror ni jag fick? nä. Jag fattar inte varför? Vi ska till samma ställe på morgonen, vi tänker inte precis vara uppe till klockan 4! Aja, nu ska jag göra nått kul. Hejdå <3

Kram
Frida

Btw, ni har blivit dåliga på att komentera!

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela