fridarisshall

Mitt liv i ord.

Bilder

Publicerad 2009-07-31 17:07:25 i Allmänt

Hellu! Hur mår alla? Jag mår bra. Än så länge på dan har jag inte gjort så mycket. Jag har varit till birsta och lämnat tillbaks byxorna jag köpte. Och så köpte pappa nån sak så jag kan lägga in bilder från min kamera. Så här får ni lite bilder från igår :)


Så fina tycker jag :)

Mums <3

Vackra, eller hur?

Ha en bra dag! :D

xx
Frida

Torsdag

Publicerad 2009-07-30 14:56:26 i Allmänt

Gud va tråkigt jag har! Jag kommer inte på någonting jag kan göra. Några förslag?

Mamma gissa vad, gissa vad!!!!

Publicerad 2009-07-29 16:45:51 i Allmänt

Hellu! Jag läste den här och tycker att den är så sorglig.

Mamma, gissa vad !!


Mamman blir lätt irriterad och säger;

-Nej,jag orkar inte gissa, gå in till ditt rum.Det blir tyst en stund och flickan säger;

- Okej .

Hon går In till sitt rum rum, men kommer ut en timme senare och säger;

- Mamma gissa vad , gissa vad !!

Mamman blir mer irriterad och säger;
- Nej ,jag vill inte gissa.Gå ut och lek.

-Visst, säger flickan med besviken röst.
Hon går ut och leker på gatan. Hon hoppar hopprep och hennes ljusa hår leker i vinden.
Men flickan varken hör eller ser bilen som kommer körande.
Hon blir påkörd på bara ett brak.

Mamman kommer ut och får se sin lilla flicka full av blod.

Flickan ser på sin mamma med blod rinnande från munnen och gråt från sin själ och säger ;

Mamma, Gissa vad, gissa vad !!!!

Mamman ser på henne med tårar i ögonen och säger;
-Nej, jag kan inte gissa vad det är, gumman.

Flickan tar sitt allra sista andetag och säger;
- Jag älsakr dig, Mamma. <3 <3 <3

Nån mer som känner som jag?

xx
Frida

Nya jeans

Publicerad 2009-07-26 12:49:30 i Allmänt

Hellu! Jag köpte nya jeans igår. Och idag när jag tänkte ta på mig dom så tror jag att jag gick igenom hela garderoben utan att hitta nått som jag kunde ha till dom :( Jag har ingen aning om vad jag ska göra med dom nu... Nått förslag?

xx
Frida

Bilder

Publicerad 2009-07-24 21:14:16 i Allmänt

Hejhej igen! Jag tänkte bara visa min fina bakgrunds bild som jag har på min dator.Ja det finns även lika fina bilder på  Bella och Jacob :)


Bella :)


Jacob :)

Peace out!
Frida :)

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Publicerad 2009-07-24 20:37:02 i Allmänt

Hellu! Jag kom precis hem från bion. Jag såg, som ni säkert ser på rubriken, Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den va faktiskt riktigt bra! Jag rekomenderar att se den. Den va spännande men även på ett ställe så fylldes mina ögon av tårar. Ja, annars har jag inte gjort så mycket idag, jag va och hälsade på min mormor & morfar. Där va min kusin Tuva när vi kom, sen efter ett tag kom också Tuvas lilla syster Kira :)

xx
Frida

Nalle Puh <3

Publicerad 2009-07-22 16:45:36 i Allmänt

Hejsan! Jag hittade det här citatet av Nalle Puh och tyckte att det va lite små kul. Så här får ni ett citat av självaste Nalle Puh!
"Du Puh, vad är det första du tänker på när du vaknar på morgonen?" frågade Nasse.
"Jag undrar vad jag får till frukost", sa Puh
´"Vad tänker du på Nasse?"
Jag undrar vad det ka hända för roligt idag", svarde Nasse
"Mmm", sa Puh tankfullt "Det är samma sak".
(citatet är taget från dagenscitat.nu)

Va det roligt? Komentera gärna va du tycker.

xx
Frida

Ny färg

Publicerad 2009-07-21 18:24:51 i Allmänt

Hejsan hoppsan! Igår färgade jag håret igen. Den här gången färgade jag det brunt. Jag tycker det vart riktigt snyggt! Här får ni en bild :)

Klicka på bilden för full storlek.

xx
Frida

"Olyckshändelser är konstiga saker. Man råkar inte ut för dem, förrän man råkar in i dem."

Publicerad 2009-07-20 12:12:37 i Allmänt

Hellu!  Rubriken är ett citat av Ior :) Jag och mamma skulle färga håret nu på förmiddagen. Mamma började färga sitt medans jag åt frukost. När det va klart så kom hon in till mitt rum och sa att det blev för mörkt nästan svart och det skulle bara vara lite mörkbrunt. Så hon tog MIN hårfärg för att f det att bli ljusare. Så nu måste jag vänta ännu längre på att få färga håret :( Jag som väntade med att ringa en kompi för jag tänkte färga håret innan jag ringde nån... Aja jag får vell färga det ikväll eller i morgon. Jag berättar det sen :)

xx
Frida

"Det är svårt att vara modig när du bara är ett mycket litet djur."

Publicerad 2009-07-19 15:30:40 i Allmänt

Hellu! Okej, rubriken har inget med inlägget att göra, det är ett citat av Nasse från Nalle Puh filmen. Jag tycker det stämmer in ganska bra på mig för jag är inte så modig och jag är inte så stor heller xD Aja tillbaka till inlägget. Nu har jag varit och spelat lite golf med pappa och storebrorsan. Det gick bättre än förra året i alla fall men jag är inte så bra så om det va pappa som sjutit min skot så skulle han ha skjutit jätte dåligt :) Och vid halv fem tiden så ska hela familjen åka till mina kusiner och äta middag och spela Xbox 360 tror jag. Hoppas alla får en fortsatt fin dag!

xx
Frida

Home

Publicerad 2009-07-18 19:55:24 i Resor

Hellu! Nu är jag hemma från semestern. Först stannade vi en natt på Gustavsviks camping. Sen åkte vi vidare til Göteborg och gick på Lidseberg. Sen åkte vi till Ugglarp i Halland och där var vi på Gkås och handlade. Så mamma fick gör a sitt årliga kp av plast bestick som vi använder i husvagnen. Sen åkte vi vidare och övernattade på en camping. Sen åkte vi till Smednäset i Dalarna. jag ska lägga in bilder senare men nu vill jag hitta på nått för jag har suttit i bilen några timmar för vi fick punka på husvagnen så vi va tungen att vänta på en kille som kom med ett nytt däck. Hoppas alla mår bra!

xx
Frida

Kjol

Publicerad 2009-07-12 15:26:10 i Resor

Hello! Nu har vi varit på gkås, igen. Jag såg en jätte snygg kjol men den fanns inte i min storlek. Så mamma och jag gick till MQ outlet. Där hittade jag också en kjol som  jag köpte. Det kommer en bild på den sen.

xx
Frida

STCC

Publicerad 2009-07-11 18:23:59 i Resor

Tjuhu! Vad har alla gjort idag då? Själv har man varit på STCC. Jag fick se Tony ickardson och Prins Carl Philip köra. Tony kom 3:a och prinsen kom 8:a. Och så har jag badat i vågorna. Det va skönt när man va i men när jag skulle till husvagnen igen så vart det kallt. Hoppas alla har haft en fin dag och får en fin kväll. Usch nu lät jag som nån som jobbar på nyheterna xD

xx
Frida

F-Rizzle xD

Publicerad 2009-07-10 21:06:11 i Allmänt

Tjuu! Min kompis tipsade mig om en låt precis. Det är Taylor Swift och T-Pain.Den heter Thug story.


xx

Frida

Bad, bad, bad

Publicerad 2009-07-09 16:27:31 i Resor

Hellu! Nu har jag badat, det var kallt i början men sen vart det skönt. Det var jätte stora vågor som man kunde "surfa" på.Förut idag så åkte vi runt lite med bilen. Jag tjatade typ hela tiden om att jag ville åka till Gina tricot eller H&M. Tillslut så fick jag det men då fanns inte klänningarna jag ville kolla på. :( Men om nån dag så tänker jag kolla igen om dom finns.Jag ska kolla om det finns bilder på dom på Ginas och H&M sidor så ska ni få se hur dom serut. Hoppas alla mår bra.


xx
Frida

Varmt vatten och fina snäckor...

Publicerad 2009-07-07 15:47:22 i Resor

...fanns det på stranden idag. :) Jag kan tyvär inte bada just nu men fötterna vart glada av det sköna vattnet :D Mamma pappa och lillebrorsan har varit nere och badat och mamma kom nu med fina snäckor. En av dom går inte att öppna, den är helt igenstängd.Det måste vara väldigt varmt där inne.Nu funderar mamma på om den vill ha ramlösa, hahah xD Läste precis i en Okej tidning att Kelii, Izzy och Rock (från Snake of eden) kommer hem till sverige i 2 månader så då kanske jag får en chans till att göra nått pinsamt när dom är inärheten. (dom bor i samma stad som mig och träffade en av dom på midsommar, du kan läsa om det i inlägget Snake of eden)Aja, hoppas alla har en skön dag :)

xx
Frida

Nu va den boken också slut...

Publicerad 2009-07-06 19:56:07 i Resor

Hajsan! :) Idag åkte vi in till Halmstad och kollade lite. Storebrorsan klippte håret, och mamma pappa storebrorsan och jag köpte varsin bok. Jag köpte en bok som hette Hata Romeo av Rachael Wing. Den var jätte bra, bättre än Idolen somjag läste innan. Så om du ska köpa eller låna en bok så tycker jag att ni ska köpa/låna den :) Fast jag kanske skulle ha sparat den lite och inte läst ut hela idag för nu har jag inget att läsa imorrn om jag skulle vilja det. Men det regnade förut så jag hade ju en anledning till att sitta i tältet och läsa :) Hoppas alla mår bra! För det gör jag :)xx
Frida

Nästa stopp

Publicerad 2009-07-05 22:47:51 i Resor

Hellu! :) Nu har vi kommit till nästa stopp i Halland.Vi har ställt husvagnen på plats och satt upp tältet. Vi siiter och ser på en film på femman som jag tycker är jätte bra.De regnade förut men inte nu.Jag hade jätte kul på liseberg igår. Jag åkte jätte mycket och vart väldigt blöt några gånger :) Hoppas alla har det bra!


xx
Frida

Göteborg

Publicerad 2009-07-03 20:40:27 i Resor

Hejsan alla! Nu kunde jag blogga lite på mammas dator :D Jag är i Göteborg, just nu finns det inte så mycket att göra men imorgon ska vi till Liseberg. Sen på söndag åker vi vidare till Halland ;) För bara en liten stund sedan så läste jag att jag vann designen som jag tävlade om :D Ska fixa den så fort som möjligt nu då :) Hoppas alla har det så bra!

xx
Frida

Bloggpaus - igen

Publicerad 2009-07-01 18:33:41 i Resor

Hejsan alla nu tar jag en bloggpaus igen. Jag ska åka på semester och bloggar så fort jag får tillgång till internet eller när jag kommer hem :D Hoppas alla får det bra medans jag är borta :)


xx
Frida

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela