fridarisshall

Mitt liv i ord.

Operation imorrn

Publicerad 2010-04-28 18:06:53 i FotoHej alla :) Idag har jag varit i skolan. Vi hade no, bild och akademi :) På förmiddagen gick allt ganska segt men alltid på onsdag eftermiddagarna så känns det som att allt går skit snabbt. Det kanske beror på att jag älskar att ha akademi :) Imorrn blir det nog inte lika kul, jag ska spendera hela dan på ett sjukhus. ag ska nämligen operera mitt knä som jag har haft problem med. Det är igen stor operation men jag är fortfarande jätte nervös. Jag måste gåupp tidigt också, jag ska vara där kvart över 7 :o Usch usch det tycker vi inte om. men iaf nu sitter jag och lyssanar på Sum 41 :) Dom e super bra och jag tycker att alla borde lyssna på dom :) Nu ska jag göra nått kul :D ha det så bra alla!

Kram
Frida

Schrooooooom

Publicerad 2010-04-24 09:18:59 i Foto

Hej alla. Det har inte blivit så mycket bloggande på ett tag men jag har inte haft tid. Det har inte hänt så mycket. Jag har varit i skolan och drygat som vanligt. Jag och Amanda upptäckte att vi är bäst på att koppla lampor! Haha, ni ska få sebilder på det sen. Igår fick jag tråkigt såjag gjorde ett till halsband med pärlpattor. Det vart en svamp från super mario så jag alltid kan bli större när jag behöver det ;) Nu ska jag klä på mig och fixa håret. ha det så bra!bilder från no lektionen med amanda kommer senare idag ;)

Kram
Frida

Bilder

Publicerad 2010-04-18 20:28:32 i Foto

Oj, nu har det länge sen man bloggade xD Idag har jag varit på Birsta och köpt pärlor :) Sen gjorde jag pärlplattehalsband :) Jag gjorde ett peacemärke och hjärta till mig och pacman till axel. Mamma gjorde en blomma som jag fick. Sen spelade jag scen it med mamma och anton. Just det efter vi hade varit på Birsta så va jag ute och sprang i ungefär 40 minuter, det tycker jag va bra eftersom jag va skit trött. Det kan bero på att jag sov hos emelie på fredagen till lördan. Hon fyllde 14 :) Grattis igen gumman. Hon fick en XL kortlek och godis av mig. Vi såg på "I know what you did last summer", nån film som hette nått med Row men resten av namnet kommer jag inte ihåg xD Och lite av "The blind side". Sen på morgonen såg vi "I still know what you did last summer" och " Nightmare before christmas" :D Jag hade super kul :) Här kommer några bilder på mig och axel :D

älskar dig även om jag inte alltid visar det :) <3

Kram
Frida

Fjällen

Publicerad 2010-04-04 15:45:07 i

Hej alla :) Nu kommer en snabb uppdatering. Igår åkte jag snowboard och kollade på bigjump finalen med Jonte :) Och idag har jag bara åkt lite efter lunch, men sen när jag var påväg hem så var det en liten kille som svängde in precis framför mig så jag vart tvungen att tvärtanna och då tappade jag balansen och slog min tumme :( Men det vart nog bara en stukning. Nu ska jag titta på tv :)

Kram
Frida

Fjällen here i come :)

Publicerad 2010-04-02 11:41:27 i Allmänt

Idag åker jag till fjällen med familjen :) Det ska bli skit kul, åka lite snowboard och skider och njuta av det fina vädret(hoppas jag). Det kommer inte bli så mycket bloggande när jag är där men jag ska försöka sno nån dator ;) Nu ska jag kolla så att allt är packat och klart. Hejdå alla!

Kram
Frida

Bilder från förra gången jag va i fjällen :)Pappa ute i solen :)

1 april

Publicerad 2010-04-01 18:55:43 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

Hej alla! Har alla haft en bra dag idag? Det har jag. Imorse på skolan så lurade vi våran fröken, vi fick henne att tro att vi skulle byta skola xD Sen hade vi idrott, sen hade vi redovisning det gick ganska bra men jag glömde nästan va jag skulle säg xD Sen hade vi engelska då jobbade vi med en uppgift som heter The voyage :) sen åkte jag hem och fikade för pappa fyller år idag! :D Grattis pappa <3 Nu ska jag leka med min kusin :)

Kram
Frida

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela