fridarisshall

Mitt liv i ord.

Wouldn't change a thing

Publicerad 2010-08-30 20:49:03 i SkolanAndra veckan i skolan. Det är lite halv tråkigt men det är bättre än att sitta hemma och inte göra nått alls! Och när jag säger att det är halv tråkigt så menar jag lektionerna, rasterna är kul fast det inte finns nått att göra. Imorrn ska jag försöka börja med en fördjupningsuppgift som vi har fått i SO. Vi ska göra våran egna politiker, jätte kul... eller inte. Eftersom det är en fördjupningsuppgift så behöver vi inte lämna in den men den räknas in i våra betyg så det är ju bra om jag iaf försöker. Det känns tungt att göra läxor nu, varje dag när jag kommer hem från skolan är jag super trött och skulle gärna lägga mig och sova ett tag. Första dagarna i skolan va jag jätte pigg men nu känns det som att jag är lite halvborta hela dagarna. När jag hade sommarlov ville jag ha skola och när jag har skola vill jag ha sommarlov. Jobbigt läge. Nu ska jag dra mig ut till tv:n och se på nått roligt. Bloggar imorrn om jag får tid ;) Men hoppas inte förmycket.

Kram
Frida

Helg...

Publicerad 2010-08-29 09:39:51 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt


Bild tagen förra året.

Hejsan ;) Igår var jag på nån typ marknad eller loppis med mamma, pappa, axel, mormor och lill kusinen Tuva.Morfar va också där han spelade med ett av sina jazzband. Sen på kvällen så åkte vi till mormor och morfar och åt middag där. Då fick jag också låna en mobil av morfar för min är trasig. Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag. Känner mig lite slö i kroppen och är snorig :( Men jag tänker inte bli sjuk för imorrn är det skola. Nu ska jag gå upp ur sängen och klä på mig. Ha en bra dag bloggar nog ikväll :)

Kram
Frida

Torsdag den 26 Augusti 2010

Publicerad 2010-08-26 18:45:51 i Skolan


bild tagen igår.

Hejsan :) Idag har det varit skola som vanligt. Först hade jag franska sen idrott sen matte. Slutade 15.00 idag kändes som jag slutade mycket senare. På rasterna så flummade jag mest runt med Julia. vi va båda vääääldigt trötta så det vart många skratt till saker som inte alls va kul ;) Sen när jag kom hem så gjorde jag lite matteläxa och har provat kläder tills imorrn hur länge som helst. har nämnligen skolfoto imorrn och jag siktar på att för en gång skull se bra ut ;) Så ni får hålla tummarna för mig! Nu ska jag sätta mig i soffan och ta det lugnt, ha det så bra!

Kram
Frida

Back to school

Publicerad 2010-08-24 18:05:29 i SkolanHejsan alla bloggläsare ;) Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen. Men iaf, idag va det andra dagen i skolan ;) Än så länge är det bra. Vi åttor har fått nya arbetsrum, dom ligger typ långt bort från alla andra så jag hoppas det blir lugnt där. Det finns också ett nytt klassrum där. I "mitt" nya arbetsrum sitter jga (såklart) emelie, alice, hanne, amanda, amanda och lisa. Bäst att vi bara är tjejer där. Idag fick vi också vårt nya uppdrag, det verkar intressant. Vi är uppdelade i 7 grupper, varje grupp representerar ett parti, tex. min grupp representerar vänsterpartiet. Nu ska vi lära oss om hur vänsterpartiet ser på 5 olika frågor. Skola, jobb, sjukvård, skatter och miljö. Sen ska först sexorna och sjuorna göra en utfrågning på oss och se vad vi har lärt oss och lära dom om som sju största partierna, sen ska vi göra samma sak med våra föräldrar och andra som vill komma. I min grupp är vi fem tjejer med mig. Dom andra fyra tjejerna är Nova, Julia (som är ny i våran klass) Isabell och Madde. Super grupp tycker jag iaf. Så nu ska vi börja jobba efter schemat, fast imorrn har vi ingen akademi så vi slutar klockan 1 :) Jippie! Från och med nu lovar jag att det ska bli bättre uppdatering. Ha det så bra!

Kram Frida

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela