fridarisshall

Mitt liv i ord.

Shopping med Hanna och Linnea 8D

Publicerad 2010-02-28 17:59:16 i

Idag har jag varit på Birsta med Hanna och Linnea :D Det va jätte kul! Vi kom dit typ 12.15 och kom hem 17.15 xD Jag köpte lite saker som jag ska ta kort på sen så ni ska få se :D Annars har jag inte gjort så mycket mer idag :)

Kram
Frida

Maplestory

Publicerad 2010-02-27 12:46:06 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

Hejsan alla :D Nu snart ska jag se om min brorsa vill nörda maplestory med mig xD Det är skit kul och vi brukar köra med varandra och hjälpa varandra. För er som inte vet va Mapelstory är så är det ett online spel. Jag vet inte hur man ska förklara det men jag ska fixa lite bilder när jag spelar så ska ni få se :) Som jag skrev i morse så såg jag på Finding Neverland med mamma och axel i morse. Sen gick jag och satt mig här, sen klädde jag på mig vilket inte va så lätt. Jag fattar inte hur man kan ha en garderob full med kläder och inte ha nått att ta på sig! Men imorrn ska jag till Birsta med Hanna och Linnea då kanske jag hittar nå roliga kläder :) Nu ska jag spela med axel, hejdå :)

Kram
Frida

Finding Neverland

Publicerad 2010-02-27 10:35:40 i Allmänt

Jag såg precis klart på Finding Neverland med mamma och lillebrorsan. Jag och mamma bölgrinade som galningar,och brorsan bara satt och skratta åt oss. Om ni ska se på film nån dag så är den ett måste!
bild från google.se

Kram
Frida

Hejsanhoppsan...

Publicerad 2010-02-24 14:34:32 i Allmänt

... jag är nu på skolan med amanda. Vi har rockakademi nu men vi är klar med våra låtar för idag ;) Efter skolan blir det plugg plugg plugg och mer plugg. Sen efter det så ska jag till köran, jag ska vara där en haltimme tidigare för att våran kör ledare håller på och ta reda på vilka stämmor vi ska sjunga och det blev min tur idag. Sen ska jag dö i soffan resten av kvällen om jag inte måste plugga mer. Jag kanske bloggar mer sen. Hejdå!

Kram
Frida

Home

Publicerad 2010-02-23 10:11:27 i AllmäntJa, jag vart hemma från skolan idag. Jag har ont i huvvet och halsen. Så jag ska nog försöka få lite läxa gjord nu när jag är hemma. Vi får se hur det går med de ;) Jag ska nog klä på mig snart om jag orkar. Jag har inte så mycket att skriva nu men det kanske blir lite mer i eftermiddag. Hejdå!

Kram
Frida

Bloggblogg

Publicerad 2010-02-18 14:09:15 i Skolan

Hallelåjah :) Nu sitter jag på skolan och ska ha engelska snart. Jag sitter med Emelie och Siri just nu :) Vi har lite små kul xD Emelie och Siri hälsar till er bloggläsare. Jag har inte så mkt att skriva just nu men det blir lite mer när jag kommer hem. Ha det så bra så länge!

 

Kram

Frida

Dance Dance

Publicerad 2010-02-16 20:56:14 i Skolan

Hallelåjah :) Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi såg på nån film som hette Fighter. Den va ganska bra, men jag störde mig på att den va på danska. Jag blir bara förvirrade när man ska läsa den svenska texten och samtidigt så hör men danskan xD Sen efter skolan så satt jag och gjorde lite läxa. Sen klockan 7 så åkte jag och dansa. Det va bara jag och Emma där (och våran tränare så klart). Det är ju kul att dansa flera samtidigt men när man är färre så är det också bra för då kan man få den hjälp man behöver :) Det va kul och jag gillar den nya korografin väldigt mkt, den är lite udda och det gillar jag :) Nu ska jag svara på några frågor som hör till filmen vi såg på skolan sen blir det tv :) Hejdå!

Kram
Frida

Cupcake

Publicerad 2010-02-15 17:29:45 i Foto

Hejsan, jag har inte så mkt att skriva så ni får en bild på mitt fina cupcake läppglans :)


finns att köpa på bikbok för 25:- tror jag ;)

Kram
Frida

Hårförlängning och disco

Publicerad 2010-02-13 12:35:04 i Allmänt

Hejsan hoppsan, förlåt att jag har varit så dålig på att blogga! Men nu sitter jag här igen. Igår efter skolan så köpte jag äntligen en hårförlängning :D Det blev jätte fint och färgen passar jätte bra till mitt hår. Jag fick sen använda den första gången igår kväll på uslands discot :) Izza och Cecce kom och hämtade mig vid 6 tiden (eller a dom körde inte menmen xD) Sen åkte vi till usland och va med Acke och massa andra :) Jag hade jätte kul och jag hoppas att dom också hade det :) Nu ska jag kolla va mamma gör och smsa emelie och fråga när jag ska komma till henne ikväll. För ikväll blir det filmkväll igen :D Ha det så bra så länge :)


Här får ni en liten bild på mig med hårförlängningen xD

Kram
Frida

The day

Publicerad 2010-02-08 16:53:57 i Skolan

Hejsan :) Idag har jag varit i skolan som vanligt. Men det var några ändringar i schemat idag. Det började med franska, sen matte som vi brukar ha på eftermiddagen, sen hade vi lunch, sen hade vi mer än en timmes rast. Sen åkte vi med in med bussen till Vii. Där ifårn gick vi till badet och hade klädsimm xD Det gick ganska bra, sen stannade jag och några till lite längre och bastade och så :) Och nu sitter jag här och har tråkit, ska äta nu ha det så bra :D

Kram
Frida

Tråk tråk

Publicerad 2010-02-07 17:16:15 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt


Har tråkigt....
1 - ställ in musikspelaren på blandat
2 - byt låt efter varje fråga
3 - skriv ner låten som svar på frågan, FUSKA INTE.

Hur kommer dagen idag att vara?
Like Whoa

Vad var de första du tänkte när du vaknade?
Chemicals React

Vad är de sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
I dont wanna be

Vad skulle du få heta om dina vänner bestämde namn åt dig?
Almost Lover

Hur är det med kärleken?
Dignity


Hur mår dina vänner?
Green Light

Tycker dina vänner om dig?
Bust you windows

Hur ser folk dig?
Until we bleed

Spanar folk in dig?
Reach out


Kommer du alltid att bo kvar i Sverige?
Patience

Vad skulle du ha hetat om du var född i framtiden?
Fly

Vilken är din oturs låt?
Decode ;( älskar den låten men får inte fuska

Vilken är din tur låt?
Girl can rock

Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
The real slim shady

Birdhouse and Flowers

Publicerad 2010-02-07 13:12:39 i Foto

Ja, här kommer ny tagna bilder, visar både den redigerade och den oredigerade av dom :)

Vilka va snyggast? Var dom ordeigerade snyggare? Kommentera vad du tycker! :D

Kram
Frida

Tack

Publicerad 2010-02-07 10:48:06 i Allmänt

Tack för allaa fina presenter jag fick igår :) Jag vart jätte glad för allt. Idag blir det mer firande för idag kommer farmor och farfar :D Jag har inte så mycket att säga nu men jag bloggar senar och så kommer det bilder på det jag har fått :)

Kram
Frida

Happy birthday to me :D

Publicerad 2010-02-06 10:26:56 i Allmänt

Ja, som ni ser på rubriken så fyller jag år idag :D Som Lotta sa: Äntligen är du fjortis xD Inte för att det är posetivt men.. Nu på morgonen så fick jag en jätte fin skjortblus, en peak tröja som jag har velat haft jätte länge, ett nytt tangentbord och armand :) I eftermiddag så kommer mina kusiner med familjer, då ska vi fika. Och ikväll kommer nog Émelie, vi ska äta middag hemma hos mig och se på film :) Än så länge är min födelsedag jätte bra, hoppas alla får en bra dag!

Kram
Frida

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela