fridarisshall

Mitt liv i ord.

Bättre uppdatering

Publicerad 2010-11-30 12:56:48 i Allmänt

Nu tänkte jag fixa litte bättre uppdatering på bloggen och hitta den perfekta listan för det på Amandas blogg :) Jag börjar imorrn. Sen får vi se hur länge jag håller på, jag kommer säkert inte göra alla.

Dag 01 –  Presentera dig själv
Dag 02 – Din första kärlek
Dag 03 – Dina föräldrar
Dag 04 – Vad du åt idag
Dag 05 – Din syn på kärlek
Dag 06 – Din dag
Dag 07 – Din bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Din tro
Dag 10 – Vad du hade på dig idag
Dag 11 – Dina syskon
Dag 12 – Vad som finns i din väska
Dag 13 – Denna vecka
Dag 14 – Vad du hade på dig idag
Dag 15 – Dina drömmar
Dag 16 – Din första kyss
Dag 17 – Ditt bästa minne
Dag 18 – Din kärlek
Dag 19 – Något du ångrar
Dag 20 – Denna månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Något som gör dig upprörd
Dag 23 - Något som får dig att må bättre
Dag 24 – Något som får dig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 – Dina rädslor
Dag 27 – Din favoritplats
Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Dina mål
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Volleyboll DM

Publicerad 2010-11-16 17:37:24 i Allmänt


Bild fotad av mig!


Ja som rubriken säger så va jag och 7 till tjejer från min klass och 7 tjejer från 9:an på volleyboll Dm idag. Det gick inte så jättebra. Jag tror vi kom sist eftersom vi förlorade med 2-0 båda matcherna. Men nån måste ju vara snäll och ta sista platsen! Sen när vi var klar, vilket va väldigt tidigt så tittade jag på dom andr matchera först lite med Kajsa/Alice sen med Anna och Jossan. jag va med på två av deras lektioner också ;) det va ju såhäär kul men jag hade inget bättre för mig ;) Sen nu för bara en liten stund sen så va jag duktig och gjorde 21 tal på matteläxan. Bara 8 kvar nu men dom sparar jag tills imorrn hahah. Nu ska jag lägga mig och dö i soffan. Ha det så bra.

Kram
Frida

Familjegudstjänst

Publicerad 2010-11-14 17:20:28 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

Eftersom jag konfrimerar mig så måste jag ju gå på ett visst antal gudstjänster, det har jag sagt tidigare. Nästan alla gudstjänster är tråkiga, förutom familjegudstjänsterna. Dom är så sjukt roliga. Småbarn som luktar andra småbarn i rumpan, barn som dansa till psalmerna, barn som kastar nappar på ens fötter mm. Jag tror jag aldrig har skrattat så mycket på en gudstjänst som jag och Amanda gorde idag!

Kram
Frida

Snow!

Publicerad 2010-11-13 12:56:02 i AllmäntNu är jag verkligen super dålig på att uppdatera bloggen. Men jag säger som alltid jag ska försöka bättra mig ;) Nu är det iaf verkligen vinter här! Det är snö överallt! och det är för mycket snö. Och nån dag nu i veckan så va det så halt att bussen inte kom upp för backen till skolan så vi fick upp i snövädret, hur kul va det på än skala? Jag hade ju iaf hyfsat bra skor på mig till skillnad från min kompis hon hade sina trasiga converse på sig, hon sa att dom skulle vara på hela vintern. Nu måste jag åka med mamma och köpa en farsdag present åt pappsen så han inte blir utan!


Kram
 Frida


Juste kom på att man ser lite av mitt ny tapetserade rum på bilden! tack så mycket pappa som har gjort det så fint!

usch fy och blää

Publicerad 2010-11-07 15:55:54 i SkolanVem ger nån läxor när man:
1. har prao och kommer hem död?
2. har lov?!
3. absolut inte har fattat vad man ska göra för att ens lärare inte kan prata engelska eller förklara vad man ska göra?

Movie(s)

Publicerad 2010-11-05 15:48:19 i Allmänt


Tänkte bara berätta att The social network är en sevärd film. Jag och julia såg den i tisdags. Den va lite smårolig och intressant. Och ikväll blir det mer filmer för runt klockan 7 drar jag hem till Emelie på filmkväll. Det blir väll massor med skräckisar som det brukar bli. Varje gång säger vi "vi kan se på komedier" men det slutar alltid med minst 1 skräckis. Men personligen som tycker jag det är roligare när man blir så rädd att man skricker och sånt istället för komedier. Juste igår köpte jag en ny klocka! Ska ta kort på den och lägger sedan upp nån fin liten bild på bloggen :)

Kram
Frida

Läger i uppsala

Publicerad 2010-11-01 13:18:10 i Resor

Nu var det länge sen jag bloggade igen. Jag tänker inte sitta och skriva allt som har hänt sen sist men vad som har gjorts i helgen tänker jag berätta om. I fredags så gick jag upp väldigt tidigt och packade klart det sista innan jag skulle få skjuts ned till församlingsgårde med julia. Där va vi klokcan 8.00. Bussen åkte typ 20 över 8 påväg ned till uppsala! I bussen såg vi på lite film och stannade på ett ställe och åt. Sen efter det så somnade jag och sov i typ en halv timme så jag vet inte vad alla andra jorde då ;) Sen  när vi va framme så gick vi lite på stan sen åkte vi till nunnorna i Vallby kloster. sen åkte vi till vandrarhemmet och åt och packade upp. Sen gick vi på stadsvandring. Sen nästan direkt efter det så va alla tvugna att vara inne på sina rum. Jag delade rum med Julia och Amanda W. På lördagen så va vi lite på stan igen sen åkte vi till munkarna i Östanbeck (stavning?) Sen åkte vi till Fyrishov där vi åt, några badade och jag och massa fler bowlade. Sen efter det skulle vi ha varit på bio men så vart det inte. Så vi fick vara på vandrarhemmet. På söndagen så vaknade jag ulia och Amanda lite senare än vad vi trodde så vi fick lite brottom med att städa och så. sen va vi på gudstjänst i Uppsala domkyrka. sen åkte vi hem. På vägen hem så sov jag största delen av tiden medans dom andra jag satt med såg på film. Jag hade jätte kul och bilder kommer så fort som möjligt!

Kram
Frida

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela