fridarisshall

Mitt liv i ord.

Hide and Seek

Publicerad 2010-10-17 11:56:04 i Allmänt


Bild tagen av mig vintern 2008.

Igår va hela familjen hemma hos mormor och morfar och åt fondue(stavning?). Det va jättegott och jag hade det super mysigt. Sen åkte vi hem lite före runt halv 9. Sen klockan 9 så tittade jag , mamma, Axel och pappa på Hide and Seek med Dakota Fanning och Robert DeNiro. Jag tyckte den va kanon bra. Fast jag ska aldrig se en rysare/thriller med pappa och Axel igen. När det gäller sånna filmer så är det nog bättre att titta med mamma och Anton. Axel va rädd igen hela filmen så han satt och pratade varje gång det vart spännande. Det va såhäääääääär störande. Men filmen va iaf bra. Idag ska jag Julia, Amanda och Amanda på gudstjänst klockan 4 och innan det ska jag nog bara ligga och slöa. Kanske lösa nån bok som jag redan läst hundra gånger. Och så ska jag vell plocka fram vinter jackorna. Om nån har nått tips om en bra bok eller nått jag kan göra så får ni gärna kommentera.

Kram
Frida

Idol

Publicerad 2010-10-15 20:52:57 i Allmänt


Bild från google.se

Tittar på idol med nästan alla i familjen, just nu hejar jag på Linda :)

Konf och dålig film

Publicerad 2010-10-14 21:08:05 i Skolan


Bild tagen av mig på skolan.

Idag efter skolan så va jag och fixade lite papper till min prao och sen skyndade jag mig iväg till konfen. Där fick vi reda på lite saker om nästa läger och dom pratade om nattvarden. Sen fick vi se på en film som hette Ping pong kingen. Den va nog den sämsta filmen jag någonsin har sett. Den hade ingen handling och va bara otroligt dålig. Sen fick vi äta tacos, så kom dom flesta av våra föräldrar också för dom skulle ha föräldramöte. Och medans dom hade det så satt resten av oss och pratade. Jag satt mest med Amanda och Hanne. Sen skulle ju alla hem och då blev jag dissad av min egna pappa. Han trodde jag hade gått hem menhan kollade inte. Så jag fick gå hem i mörkret utan reflexer eller nått. Och nu sitter jag här i fåtöljen och tittar på tv. Men nu ska jag göra lite läxa sen göra nått roligt.

Kram
Frida

Ber en bön

Publicerad 2010-10-13 20:08:00 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

Hejsan, det har blivit väldigt dåligt uppdaterat på bloggen nu. Men det ska bli ändring på det nu. Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Ber en bön med Ken Ring. Den är så otroligt bra! Och hemsk. Den har sån otroligt vacker text, samtidigt som den är sorglig. Idag har jag varit på skolan som vanligt. Vi hade världens knäppaste slöjdlektion, fast jag tror nog intte att jag har skrattat så himla mycket på en syslöjdslektion i hela mitt liv! Sen vart det inte lika roligt. Då hade vi prov i so. Och jag va tvungen att prata inför klassen, vilket i mina ögon är en av dom värsta sakerna man kan göra på skolan. Sen hade vi lunch och efter det akademi. På akademin så hade vi skrapbooking(?) kommer inte ihåg hur det stavas men det va iaf kul. Tycker jag iaf, jag tycker det är kul att pyssla och sticka och sånt. Speciellt när det blir ett bra resultat. Och vet ni va jag kom på idag? Att jag inte har lagt upp bilder från lägret med konfan. (haha fint jag bytte ämne) Men här kommer dom iaf.


Amanda och Jonathan


Amanda lekte smygfotograf påkvällen, som ni ser på mina och Julias kläder så va det VÄLDIGT kallt på natten. Det där fick bli våra pyjamaser.


Hanna va väldigt glad över sin fanta ;)


Amanda i "sin" kofta.


Josse ville inte vara med på bild :(


Jonte och Niklas badade.....idioter :D


Amanda badade också...halft iaf :)

Nu orkar jag inte lägga upp bilderna från när vi åkte hem och resten från när vi va på zoo och det :P Ha det så bra så bloggar jag nog imorrn ;)

 

Kram

Frida

Friday

Publicerad 2010-10-08 20:36:03 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

Finally friday! Nu sitter jag och mamma i sofforna och ska se på Doobioo. Det är Ola Svensson och hon som ser ut som Sonja Alden och några som jag ite vet vilka dom är. Det va vääldigt länge sen jag bloggade nu. Sist va när jag skulle på läger tror jag? Iaf det va jätte roligt i Nordsjö. Jag delade rum med Amanda och Julia. Vi sov inte speciellt mycket. Men vi har redan bestämt att vi ska dela rum på nästa läger också. Nu hoppar jag lite till den här veckan.
Måndag: Va i skolan och somnade nästan. Dog INTE på orienteringen. Jag och Julia tog nästan alla, tror det va alla förutom 1 :P

Tisdag: Jag har ingen aning om vad jag gjorde i tisdags, jag va i skolan och gjorde nått kul.

Onsdag: I onsdags va jag hemme nästan hela dan. Mådde jätte illa så jag tittade på tv hela dan.

Torsdag: Dog på orienteringen för jag va tvungen att göra det själv. Sen efter skolan så va jag påkonfträff. Vi fick springa och svara på frågor.

Fredag: Idag har jag varit i skolan och varit så trött så att allt har varit roligt. Alla måste ha trott att jag va galen. Och  nu hamnade jag i soffan framför tv:n.

 

Nu ska jag titta på Doobidoo :P

 

Kram

Frida

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela