fridarisshall

Mitt liv i ord.

Läger

Publicerad 2010-09-23 19:19:52 i Allmänt

Japp imorrn åker jag på läger med konfirmationen. Kommer hem på söndag eftermiddag. Så det blir ännu sämre uppdatering om det änns går.... Ha det så bra!

Kram
Frida

Movienight

Publicerad 2010-09-18 12:59:10 i AllmäntIkväll drar jag hem till emelie på filmkväll. Tror jag kanske sover där också. Jag ska försöka övertala emelie om att vi ska se Dear John :P Innan det så kommer några från släkten hit och firar min lillebror eftersom han fyllde år i torsdags. Annars händer det nog inte så mycket annat i helgen. Jag ska försöka komma ihåg kameran ikväll så det kanske kommer nå nya bilder, det känns som att jag bara lägger ut gamla bilder hela tiden. Men nu är det höst och då är det roligare att fotografera. Jag gillar nämnligen alla gula och röda löv ;) Nu ska jag kolla med emelie vad jag ska ta med mig ikväll. Bloggar imorrn :)

Kram
Frida

Val utfrågningen

Publicerad 2010-09-16 21:35:23 i Skolan

Nu va vår val utfrågning klar. Det känns jätte bra och jag är väldigt nöjd. Det va någa som frågade vilket parti jag skulle representera, jag representerade vänsterpartiet vilket jag inte tycket va så kul ;P Sån tur va så får jag ett nytt uppdrag på tisdag. Nu ska jag fortsätta att titta på CSI Miami :)

Kram
Frida

Brand new day

Publicerad 2010-09-15 21:27:05 i Skolan


Min och julias fina händer ;)

Hoppsan hejsan. Tänkte att jag skulle passa på att blogga lite eftersom det inte är nått på tv. Dagen har varit otroligt seg, har varit hur trött som helst och känns som jag har 16383720 läxor. Jag hoppas morgon dagen blir bättre men det tror jag inte. Imorrn så fyller ju lillebror år så jag måste upp tidigare och gratta han på morgonen sen skyndar jag mig nog lite till bussen, sen efter skolan så går jag direkt till konfan och därifrån måste jag gå tidigare för vi ska fira axel och några släktingar kommer. Sen måste jag åka tillbaka till skolan och ha en val utfrågning. Där jag måste representera ett parti jag absolut inte tycker om :( Ni får önska mig lycka till! Och en av våra "parti medlemmar" är sjuk så jag vet inte riktigt hur det ska gå. Men jag har ju iaf Julia, Izza och Nova :) NU ska jag läsa sen sova så jag orkar med morgon dagen.

Kram
Frida

Konfirmations uppdate

Publicerad 2010-09-12 18:20:26 i Allmänt

Nu var första konfa saken avklarad. Vi fick be, sjunga, tända ljus och kata stenar i vatten ;) Kul kul. det va mycket fler som skulle konfirmera sig än jag trodde. Jätte många från min förra klass. Iaf första lägret blir nästa helg!!! Hoppas det blir kul, det blir tredje gången jag  åker dit nu xD Nu ska jag träna sista gångenpå engelskan.

Kram
Frida

Konfirmation

Publicerad 2010-09-12 13:13:20 i Allmänt


Bild tagen i maj.

Hejsan, jag har upptäckt att jag är väldigt dålig på att blogga! Iaf, igår va jag och resten av familjen hem till mina kusiner eftersom den minsta av dom fyllde år i måndags så vi va där och grattade henne. Sen åkte jag och mamma och köpte presenter till min brorsa. Jag hoppas han kommer gilla dom, det gjorde iaf jag ;P Idag ska jag nte göra så mycket förrns på eftermiddan. Då ska jag på första konfträffen (eller nått sånt). Ska dit med Julia, men ska typ träffa Johanna, Nova och anna m.fl. där. Jag hoppas det blir kul. Nu ska jag ta och äta nått för jag är sketa hungrig. Bloggar senare ikväll ;)

Kram
Frida

Introdusing me

Publicerad 2010-09-05 14:50:59 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt


Bild tagen förra året.

Hello, dålig uppdatering men det får ni tåla :P Jag har inte orkat blogga för jag har varit sjuk eller med andra ord dunderförkyld! Men nu mår jag bättre och bloggar! Wiiie. Som sagt så har jag varit sjuk så jag har inte gjort så mycket. Har sett på film eller sovit hela tiden. Jag har hunnit sett, Eclipse, Camp rock 2, The last song och lite fler ;) Jag har faktiskt varit duktig och gjort lite läxa också! Snart ska jag också börja konfrimera mig. Rättare sagt det börjar på söndag. Jag ska gå ett helt år och då får vi åka på tre resor och konfrimeras till våren. Jag hoppas det blir kul :) Nu ska jag luta skriva onödiga saker och titta lite på tv :)

Kram
Frida

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela