fridarisshall

Mitt liv i ord.

Fix you

Publicerad 2011-04-30 17:38:57 i Allmänt

Bild från resan till Polen.

I 9 dagar har jag varit sjuk nu. Jag kansäga att jag är ganska trött på pencilin och hostmedicin fast jag bara har ätit det sen i söndags... Men det går åt rätt håll iaf och jag blir bättre. Ikväll ska jag sitta hemma och slöa som alla andra dagar och kanske gå ner en liten stund och titta på majbrasan, om jag orkar. Nu ska jag titta på gammla avsnitt av 2½ men!

Save tonight

Publicerad 2011-04-15 18:26:01 i Allmänt

bilden är tagen av mig i Aschwitz 1, eftersom jag tog bilden så äger jag den och jag hoppas att ni respekterar mitt önskemål om att ni inte tar några bilder av mig utan att fråga först :)
Nu kom äntligen den första bilden från resan till Polen upp på bloggen. Jag har bestämt mig för att lägga upp bilderna eftersom för att det är så många så jag orkar inte ladda upp alla på en gång. Iaf, igår var några från klassen på volleyboll dm. Det gick inte så jättebra för oss iår heller men vi hoppas på bättre resultat nästa år ;) Efter det var jag också på konfen och provade ut en kåpa som jag ska ha på mig på själva avslutningen, så nu är det också klart. Idag har jag varit på skolan, vi har haft lite kemi och hemkunskap. Soppan vi gjorde på hemkunskapen vart inte så god men däremot så mumsade vi i oss massa hemmagjort vitlöksbröd! Gud så gott det vart! Och nu hamnade jag här framför datorn! Klockan kvart i sju ska jag börja dra mig bort mot Emelie, hon fyller år imorgon så jag ska sova där inatt och fira henne! Hoppas hon tycker om sin present! Nu blir hon äntligen femton och får gå på alla filmer på bio hahah! som hon har längtat! Näedå men jag hoppas hon får en fin födelsedag! Nu ska jag plugga lite till matteprovet på måndag och sedan tjata lite på pappa så jag slipper gå till Emelie!

Death defied by will - Eagle-Eye Cherry
In love with a girl - Gavin DeGraw
A thousand miles - Vanessa Carlton

HOME SWEET HOME

Publicerad 2011-04-10 18:47:50 i Resor

Igår klockan 18.10 klev jag av tåget i Sundsvall efter 5 härliga dagar i Polen. Och när jag säger härliga så tänker jag inte på just då vi har varit och kollat på koncentrationsläger och liknande, jag tänker mer på då vi var på hotellet eller det vi gjorde när vi hade "fritid". Jag tänker inte sitta och skriva om hur det var att besöka Auschwitz 1 & Auschwits 2 Birkenau eller när vi var på dom andra ställena för det var jävligt jobbigt för mig och även nu när vi har kommit hem till Sverige så har jag mardrömmar och kan inte riktigt sluta tänka på det. Men jag tänker lägga upp bilder! Och jag ska försöka fixa så att jag kan få bilder från alla andra också. Bilderna kommer i ett annat inlägg om ett tag :D


Hey boy

Publicerad 2011-04-02 14:48:28 i Allmänt


bild tagen av mig i sommras när hela familjen + några kusiner var
i Torekov, Skåne.


Vet ni igår kväll så kom jag på att jag ska åka till Polen i nästan en hel vecka! Visst jag har vetat det jättelänge men om man har pratat om det tidigare så har det inte varit nån stor grejj jag har inte tänkt på det så mycket. Men igår precis innan jag skulle sova så fick jag nån liten snilleblixt och fattade vad det är jag ska göra. Det beror nog på att vi fick veta vilka vi ska dela rum med så det känns mer som att nu ska vi verkligen åka. Så imorgon ska jag packa så jag slipper göra det på måndag efter skolan. Jag måste ju se till så att allt får plats i den lilla väskan också! Men det ska bli hur kul som helst, och jag hoppas att allt går bra med flygningen! Jag kan säga att jag absolut inte är nått stort fan av flygplan! Jag kommer ihåg sist jag flög, det var när hela familjen skulle till London. Det enda jag kommer ihåg från själva flygningen är att axel (min lillebror) sa att jag såg vit ut! Haha! Nu tänkte jag att jag skulle bli klar med den usla matteläxan! Den ska ju vara klar tills på måndag! Önska mig lycka till! Vi får se om jag bloggar nått innan jag åker på tisdag!

Hey boy - Teddybears Sthlm
Ain't no rest for the wicked - Cage the elephant
In love with a girl - Gavin DeGraw
Waterfall - Gavin DeGraw

Wild horses i wanna be like you

Publicerad 2011-04-01 16:04:40 i Skolan

Hallå hejsan! Har inte känt för att blogga den här veckan, det har hänt så mycket på skolan just nu så jag tyckte att det gick först! Vi har fått nytt "uppdrag" så vi har precis börjat med kemi. Det leder till en väldigt irriterad frida, så jag har varit ganska trött när jag har kommit hem. Plus att jag har gjort läxor som en galning eftersom att hela klassen + 9:orna åker till Polen på tisdag så jag ville ha all läxa klar tills dess. Och tydligen så kan det vara lite varning för regn och lera när vi är där så "jag" köpte nya gummistövlar. Dom är skit söta! Nu ska jag göra lite matteläxa och sedan titta på One Tree Hill!

mina nya söta gummistövlar :D

Wild horses - Natasha Bedingfield
Feel this - Bethany Joy Galeotti
She's not there - Santana
Gives you hell - The All-American Rejects

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela