fridarisshall

Mitt liv i ord.

Trötta lilla frida

Publicerad 2011-01-31 18:08:02 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt


Bild tagen i sommras :)

Jag är så himla trött hela tiden! Jag blir så trött på det! Jag orkar inte göra nått alls. Jag förstår inte hur jag ka vara så trött för jag sover inte dåligt och jag går och lägger mig mycket tidigare än vad jag brukar. Iaf det gör att jag knappt orkar hänga med på lektionerna. Jag funderar på att stanna hemma imorgon och bara sova och göra lite läxa. Nu ska jag titta på Scrubs och sova!

Söndag

Publicerad 2011-01-30 16:25:15 i Allmänt

Jag tittade igenom lite bilder tidigare idag och hittade den här. Den är tagen för exakt ett år sedan :)

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag fyller år! Yey! Okej det va inte det jag skulle skriva om men. Typ hela dagen idag har jag suttit framför datorn och gjort läxa. Vi ska lyssna på en gubbe som heter Jakob som berättar om tiden då han satt i koncentrationsläger. Men man hör typ inte vad han säger man måste lyssna om och om igen om man ska fatta nått. Så jag tog en paus från det och följde med mamma på birsta. Eftersom att jag snart fyller år så köpte jag inget men mamma köpte en ny bh åt mig :) Klockan 6 ska jag till kyrkan och tills dess ska jag lyssna klart på läxan!

Birsta City

Publicerad 2011-01-28 19:48:53 i Allmänt

Bild från weheartit.com
Hejsan! Idag har jag varit i skolan som alla andra fredagar! Men det var en rolig fredag första lektionen gjorde vi en kladdkaka med digestive. Det vart hur gott som helst! Sen hade vi so. Då trodde ci att vår lärare hade hittat på egna länder som vi skulle lösa en konflikt mellan. Sen när v va klar så skulle vi vända på pappret och då såg vi att länderna var dom som va med i första världskriget och konflikten vi skulle lösa va det som ledde till det första världskriget. Sen efter lunch läste vi bara. Sen efter skolan åkte jag Johanna och Linda till birsta. Jag köpte några smycken och en t-shirt. Nu ska jag titta lite på tv med mamma och lillebror :D

Molnfri bombnatt

Publicerad 2011-01-27 17:42:08 i Skolan

Jag känner att jag är väldigt dålig på att blogga nu men jag har så mycket läxor och dom går ju tyvär före bloggen.
Idag har jag ju varit på skolan som vanligt. På franskan såg vi på en film som heter La vie en rose. Sen hade vi idrott och vi åkte längdskidor det va jätte kul och det kändes som jag fick upp bra fart sista varvet. Och om vi får ska vi åka nästa torsdag igen och ta med varmchoklad och bullar så vi kan fika lite, men då ska vi börja åka tidigare. Sen hade vi engelska sista timmen, det va väldigt tråkigt vi bara svarade på frågor. Sen så innan konfirmationen så gick jag och Linda till biblioteket och jag lånade en bok som heter Molnfri bombnatt. Den verkar jättebra men jag ska berätta mer om vad jag tycker om den sen :)

Home

Publicerad 2011-01-09 19:26:19 i Allmänt


Bild från weheartit.

Dag 13 – Denna vecka
Den här veckan har jag varit i Åre med familjen. Vi kom hem i fredas men jag har inte gjort så mycket annat än att vara med emelie idag :D

Fjällen

Publicerad 2011-01-02 20:22:45 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt

Hejsan hoppsan! Om ni undrar varför bloggen är så dåligt uppdaterad så är det för att jag är i fjällen med min familj. Iaf på nyårsafton var jag med emelie hemma hos henne. Jag lyckades göra två saker då, hoppa från balkongen utan att dö (jag är höjdrädd) och öppna en champange flaska. Jag lovar att den va aloholfri. Det var sån där god sak som smakar hallon :D  Sen har jag inte gjort så mycket mer än att sitta i en bil i fyra timmar upp till Duved!


Dag 12 – Vad som finns i din väska
Jag har igen aning om vad som finns i min väska. En plånbok och lite annat :)

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela