fridarisshall

Mitt liv i ord.

Det löser sej!

Publicerad 2011-11-15 22:06:21 i Skolan

Hallelåja! Nu sitter jag i soffan och tittar lite halvt på fotboll. Jag är nu halvt klar med läxan jag fick idag som ska "redovisas" imorgon. Känner mig inte speciellt hundra på vad jag ska göra men det löser sig! Orkar inte berätta vad det är vi ska göra men ska försöka komma ihåg att skriva det imorrn, men det löser sig! Nu ska jag snart lösa och sova och vänta på att allt löser sig!

Det löser sej - Timbuktu

Feeling happy

Publicerad 2011-11-08 18:50:28 i Skolan

Halleloja! Idag har varit en bra dag! Vårat nya uppdrag på skolan är köng, min uppdragsgrupp är kanoners och allt är allmänt bra. Vårat nya uppdrag handlar om Mod. Våra uppdragsgivare är från Brottsofferjouren och dom vill att vi ska göra ett radioprogram. Förutom att dagen har varit allmänt bra så har det inte hänt så mycket. Så nu återgår jag till att lyssna på musik och vänta på att nått bra ska visas på dumburken!

Carry you home - James Blunt
We found love - Rihanna
She wants to move - N.E.R.D
Hide and seek - Tom Jones

The end

Publicerad 2011-11-06 19:13:39 i Frida har tråkigt och bloggar om nått onödigt


Inspration bilkälla: weheartit

Tatueringarna skulle gärna få sitta på mig när jag fyller arton! Fast svalorna på den första tatueringen skulle vara fyra och inte tre. Nu är det slut på ännu ett lov, tyvärr. Det har varit det bästa novemberlovet på länge! Jag har busat med Julia hela lovet och det blev många skratt, filmer och bilder. Imorgon är det dags för skolan igen och jag är verkligen inte pepp på att gå upp tidigt imorgon, men jag har inte så mycket att välja på. Nu ska jag titta på tv resten av kvällen!

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela