fridarisshall

Mitt liv i ord.

J*vla gymnasium!

Publicerad 2012-03-20 20:17:42 i Skolan

Nu måste jag få skriva av mig. Jag blir så less på allt runt gymnasievalen! Jag vill inte gå nått av programmen som finns, sedan blir det ju inte lika kul när det är typ 10 pers som har valt samma som mig. Jag vill inte gå på nått gymnasium, jag vill verkligen inte. Så fort jag har valt eller funderar på att ändra mig så kommer det nått som gör att jag verkligen inte vill gå där. Jag orkar verkligen inte det här. Kan inte nån bara välja åt mig?

Titta hit!...

Publicerad 2012-03-10 18:24:20 i Skolan

...Tack så mycket!
Tänkte bara dela med mig av en grej. Jag var precis inne och läste en blogg som tillhör en tjej som heter Ebba. Hon skrev en text om alla fördommar om killar och tjejer som väler estet. Jag har sedan de första gymnasievalen fått ganska många taskiga och onödiga kommentarer om att alla som går estet är emo, många säger att det inte gäller mig för jag är ju inte emo men ni säger ju att ALLA estetare är det. Och i det här fallet är emo = svartmålade ögon, stort svart hår och mörka kläder. Men om jag inte har helt fel så har estetklasserna lika många "emos" som vilken annan klass som helst. Så snälla nästa gång ni ska slänga en onödig kommentar om att estetare är emo, konstiga, osmarta, så tycker jag att ni ska tänka på att ni drar alla över samma kant!
Innan jag ger mig så tänker jag bara säga att ni borde läsa Ebbas text som ni hittar här!
Tack för mig!

Åre/Duved

Publicerad 2012-03-04 20:11:52 i Resor

Just nu sitter jag i husvagnen i Duved med pappa och lillebror min. Vi åkte hit i fredags och jag har varit jätteförkyld så har inte hunnit åkt nå skidor men hoppas på att jag kommer ut i backen imorgon. Ikväll ska vi bara mysa inne i husvagnen och titta på The Proposal. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela