fridarisshall

Mitt liv i ord.

School

Publicerad 2012-09-03 08:17:37 i Allmänt

Hm, att vara på skolan 45 minuter innan man börjar är inget jag tänker pröva på igen. Sitter här och dricker te och kollar facebook och hoppas det kommer någon snart...

I'm back!

Publicerad 2012-09-02 18:30:23 i Allmänt 
 
Hejsan! Nu är jag tillbaka efter en oförberedd bloggpaus.
Det har hänt ganska mycket sen sist jag skrev, men inte så mycket som är värt att nämna. Något som dock kanske är värt att berätta är att jag har kommit in på Skvaderns samhällsprogram! Yey! Har fått en superbra klass som jag tror jag kommer trivas i. Har knappt gått två veckor sen skolan började men det känns som att de närmsta tre åren kommer bli bra. 
Nått annat som kanske är värt att nämna är att dansen har startat igen! Den började i måndags och det känns hur bra som helst, men imorgon får jag nog stanna hemma. Har fått världens förkylning och det är tveksamt om jag ens kommer ta mig till skolan imorgon. Men då får jag mer tid till att titta på Pretty little liars. Det var några tjejer i klassen som pratade om den serien och jag tänkte att jag skulle kolla om den var nå bra och nu kan jag inte sluta titta!
Det här vart ett ganska ointressant inlägg och applåder till dig som orkat läsa hela! Nu ska jag återgå till mitt lilla PLL-maraton! Ha en trevlig söndagskväll!

Om

Min profilbild

Frida

Jag heter Frida och är 16 år. Jag skriver om min vardag och lite annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela